Woning template – Jouw Makelaar

Verkocht | Gertrudisboulevard 10 Bergen Op Zoom € 365.000,-

Verkocht | Gertrudisboulevard 10 Bergen Op Zoom € 365.000,-

Schitterende vergezichten krijg je cadeau, bij aankoop van dit appartement aan de Gertrudisboulevard 10 te Bergen op Zoom. Met de open ligging aan het Stadspark "Kiek-in-de-pot" en veel privacy op de derde verdieping van dit keurig onderhouden complex "De Bergsche Veste III".

ROND HET COMPLEX
Normaliter stappen we direct binnen, maar in dit specifieke geval wil ik u graag mee laten genieten van de mooie omgeving. De Gertrudisboulevard is een belangrijke verbindingsweg tussen de Bergse Plaat en het stadscentrum van Bergen op Zoom. Als je er over rijdt, dan verwacht je niet direct dat er achter de bomen zo'n mooi complex schuilgaat. Zodra we de parkeerplaats van het complex opdraaien en onder de bomen uitkomen, valt onze blik op het weidse uitzicht over Stadspark "Kiek-in-de-pot" en stappen we uit in een compleet andere omgeving.
We lopen een rondje rondom het complex en zien dat aan de balkon zijde er uitzicht is op al het groen dat het Stadspark te bieden heeft. Geen verkeer, geen auto's, motoren of anderzijds geluid- en milieu belastende zaken. Alleen maar natuur en rust..!

TOCH NAAR BINNEN
Uiteraard is dit niet het enige waarvoor u dit complex aan zult kopen, het gaat uiteraard in eerste instantie om het appartement zelf. We lopen terug en stappen aan de voorzijde het portiek binnen. We vinden er buiten een bellen plateau met camera, binnen in het keurig onderhouden portiek zien we de brievenbussen, de trapopgang en als we verder lopen de lift. Het portiek is een lichte ruime, voorzien van véél hoge ramen, wat het geheel erg prettig en modern aan doet voelen.

TRAPLOPEN
Met onze fitte lijven bestijgen we de trap en belanden we op de derde woonlaag. We vinden hier toegang tot twee voordeuren en uiteraard weer diezelfde lift. We openen de deur aan onze linkerhand en stappen het appartement binnen.

HET APPARTEMENT
We stappen een hal binnen, welke ons eigenlijk toegang geeft tot alle ruimtes van het appartement. Vrij snel maken we de keuze om naar rechts te gaan, de balkon zijde. We lopen vanuit de hal naar de ruime woonkamer (ruim 40m²), welke dankzij de grote pui over de volle breedte voorzien is van veel daglichttoetreding. We stappen via de schuifpui direct even het balkon op, met een breedte van ruim zes en halve meter, mag het oprecht een ruim balkon genoemd worden en als onze ogen weer gewend zijn aan al dat licht, valt onze blik weer op het Stadspark. Maar dit keer niet alleen op de groene omgeving, want vanaf deze hoogte kunnen we ineens heel ver kijken en zien we ook het water van de Binnenschelde én het Zoommeer! Echt een schitterende locatie, we zijn telkens weer opnieuw verbaast van de vergezichten..!

We stappen terug de woonkamer binnen en we hebben nu ook zicht op de keuken. De open keuken in L-opstelling verkeerd in een keurige conditie en is voorzien van alle noodzakelijke apparaten zoals o.a. een kookplaat, wasemkap, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

SLAAPKAMERS
We stappen de hal weer binnen, benieuwd naar de slaapkamers. Voor we hier aanbelanden lopen we via een ruime berging waar we o.a. de opstelling van de CV-ketel terugvinden en de witgoed aansluitingen. Er is ruimte zat om ook nog een wasrek te plaatsen en het geheel wordt keurig afgezogen door de mechanische ventilatie, welke ook in deze ruimte is opgehangen.
De volgende deur geeft toegang tot de meterkast, we zien hier twee slimme meters, één voor elektra en één voor gasverbruik, waaruit we opmaken dat het waterverbruik opgenomen zit in de servicekosten van de VvE.

Iets verder vinden we twee slaapkamers, de eerste is de "logeer" kamer, al betreft het eigenlijk een ruime slaapkamer welk zelfs als master-bedroom zou kunnen fungeren. Maar daarnaast vinden we een nog ruimere slaapkamer (ruim 17m²), als master-bedroom een keurige kamer, direct gelegen naast de badkamer.

Als we de ruimtes van de slaapkamers in ons hebben opgenomen, stappen we de badkamer binnen. Ook deze is keurig in omvang, al moeten we de badkamer in de omschrijving wel bestempelen als gedateerd. We vinden er een ligbad en separate douchehoek, een tweede toilet en wastafel. Het geheel neutraal in kleurstelling, maar de ruimte verdient zeker de nodige aandacht om het geheel weer te moderniseren.

BERGING & PARKEREN
We hebben ondertussen, in vogelvlucht, het appartement gezien. Maar we zijn nog niet klaar met de rondleiding, want we moeten zeker nog even naar de parkeerkelder. We nemen dit keer de lift en zakken naar de kelder. Daar aangekomen valt op de we voor zowel de gang naar de kelderberging áls naar de parkeerkelder gebruik moeten maken van de centrale sleutel. Buitenstaanders komen hier dus écht niet zomaar binnen zonder hulp van binnenuit, dat is een veilig gevoel!
We lopen eerst even langs de kelderberging, een lange gang met voor elk appartement een eigen berging. Voorzien van elektra én ruimte genoeg voor wat opslag en bijvoorbeeld de fietsen.

We lopen door en stappen de parkeerkelder binnen, een lichte ruimte welke deels onder peil ligt van de straatkant. Dat is fijn, want een deel ligt daar dus ook boven en is hierdoor voorzien van voldoende daglichttoetreding, zodat het een prettige en lichte omgeving is en geen donkere garageplek. Bij dit appartement hoort uiteraard één vaste parkeerplaats, maar daarnaast zien we ook dat er een centrale ruimte is gereserveerd voor het stallen van fietsen. Daarmee besparen we dus weer de nodige ruimte in de kelderberging, dat is wel zo prettig.

BIJZONDERHEDEN
- Riant uitzicht over Stadspark "Kiek-in-de-pot", Binnenschelde en Zoommeer
- Ruime woonkamer van ruim 40m²
- Eigen parkeergelegenheid in parkeerkelder
- Rustige woonomgeving
- Gezonde VvE
- Direct leverbaar

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 365.000,-
TypeFlat


Eigenschappen
Woning: Flat (niet gespecificeerd)
Bouwjaar1997
Woon opp104 m2
Perceelopp.1.437 m2
Inhoud331,00
Meer informatie
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn