Woning template – Jouw Makelaar

Verkocht | Roggemeet 12 Bergen Op Zoom € 250.000,-

Verkocht | Roggemeet 12 Bergen Op Zoom € 250.000,-

Rustig wonen - Speeltuin voor de deur - Nieuw sanitair - Instapklaar, het zijn zomaar wat zaken die in je op komen als je binnenloopt bij deze leuke hoekwoning op de kindvriendelijke wijk de Bergse Plaat in Bergen op Zoom. Dit pand is perfect onderhouden, recent voorzien van nieuwe badkamer en toilet. Heeft een keuken uit 2016 en is eigenlijk gewoon.. Helemaal af!

Binnenkomen..
Als we onze auto geparkeerd hebben aan het begin van de straat, lopen we langs de speeltijd naar de voordeur van de Roggemeet 12. Het betreft een hoekwoning, welke is gelegen naast het fietspad dat dwars door de wijk loopt. Een mooi en rustig uitgangspunt voor een kindervriendelijke wijk en prachtige woning. We lopen via de voortuin naar het huis en stappen een nette ruime hal binnen. Uiteraard hebben we toegang tot een nette meterkast, met voldoende groepen, een trapopgang en natuurlijk de recent vernieuwde toilet. Daarnaast vinden we de deur naar de woonkamer, welke aan de voorzijde is voorzien van een ruime open woonkeuken, uit 2016, in een neutrale witte tint. De keuken is voorzien van gebruikelijke inbouwapparaten en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Wat opvalt is de ronde voorgevel, waar de huidige bewoners een passende ronde tafel hebben staan. Maar ook zeker het extra raam in de keuken, aan de zijkant van de woning. Hierdoor hebben we extra daglicht en dat is erg prettig!
Als we verder naar achter lopen, komen we in een ruime woonkamer, de volle breedte wordt benut en er is voldoende daglicht door te prettige achtergevel met ramen en een loopdeur. Als pluspunt vinden we hier nog een ruime trapkast.

Eerste verdieping
Als we de trap nemen, komen we op een overloop aan welke toegang geeft tot drie slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde vinden we er twee, welke beide zijn voorzien van een dakkapel en hierdoor voldoende ruimte bieden. Het betreft een master-bedroom en een kleine kinderkamer. Aan de voorzijde vinden we de derde slaapkamer, welke ruim van stuk is en wederom beschikt over een raam aan de zijkant van het object voor extra daglicht. Ook vinden we aan de voorzijde de recent vernieuwde badkamer, een mooie ruimte met net tegelwerk, een inloopdouche en tweede toilet.

De zolder
Als we nog een trap omhoog gaan, komen we op de zolder. Deze is voorzien van de witgoed aansluitingen, de mechanische ventilatie en de Remeha Avanta CV-ketel uit 2018. De ruimte is momenteel voorzien van een dakraam en de nok is hoog genoeg om hier een mooie vierde slaapkamer te creëren.

Buitenleven
Als we dan een kijkje nemen in de tuin, zien we dat we eigenlijk over een prettige ruimte beschikken. Er is voldoende terras, maar ook ruimte gelaten voor het gazon en wat beplanting. De tuin is gelegen op het Westen en hierdoor geschikt om 's avonds lekker lang in de zon te vertoeven. Onze fietsen kunnen we bergen in de stenen schuur, welke vrijstaat aan het einde van het perceel. Hier zien we ook een achterom, waarmee we direct uitkomen op het naastgelegen fietspad, ideaal!

Bijzonderheden
- Instapklaar
- Nieuw sanitair
- Recent keuken
- Nieuwe CV-ketel
- Gelegen tegenover een speeltuin

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 250.000,-
TypeWoning


Eigenschappen
Woning: Eengezinswoning
Bouwjaar1993
Woon opp117 m2
Perceelopp.154 m2
Inhoud400,00
Meer informatie
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn