Woning template – Jouw Makelaar

Verkocht | Warmoesdreef 17 Bergen Op Zoom € 425.000,-

Verkocht | Warmoesdreef 17 Bergen Op Zoom € 425.000,-

Levensloop bestendig, gelijkvloers, twee garages, keurig onderhouden.. Moeten we doorgaan? Deze nette geschakelde woning, op een ruim hoekperceel, is nu beschikbaar!

ACHTER DE VOORDEUR
We lopen over het pad langs de voorzijde van de woning, wat direct opvalt is het ruime perceel en de markiezen voor de ramen welke wapperen in de wind. We stappen de woning binnen en belanden in een lichte hal. Zoals gebruikelijk biedt deze toegang tot de trapopgang, een meterkast met voldoende groepen, het toilet en uiteraard de woonkamer.

HEERLIJK RUIM
De woonkamer is ruim van stuk (ca. 38m²), beschikt over een knusse erker aan de voorzijde en loopt aan de achterzijde uit in de keuken, welke we daar vinden in hoekopstelling. Het betreft een nette Miele keuken, voorzien van diverse apparaten en een graniet aanrechtblad en achterwand. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en aan de andere zijde van de ruimte vinden we de toegang tot de slaapkamer.

GELIJKVLOERS WONEN
De slaapkamer én badkamer op de begane grond, dat is wat deze woning zo bijzonder maakt! Het is allemaal gelijkvloers en hiermee levensloop bestendig. De slaapkamer is voorzien van een grote schuifpui, waardoor het een prettige en lichte ruimte is. Daarnaast is de slaapkamer ruim van stuk (ca. 20m ²). Vanuit de slaapkamer is er direct toegang tot de badkamer, ook deze is ruim van opzet en voorzien van een ligbad én een separatie douchehoek. Ook vinden we er een wastafel met meubel en een tweede toilet.

DE VERDIEPING
We lopen terug naar de entree en nemen de trap naar de verdieping. Hier vinden we nog twee slaapkamers én een tweede badkamer. Perfect voor de (nog) inwonende kinderen of bijvoorbeeld de logés. Als laatste vinden we nog een bergruimte met plaatsvind van de CV installatie, het betreft overigens een behoorlijke ketel. Voldoende vermogen om beide badkamers gelijktijdig te gebruiken.

BUITENLEVEN
We zijn nog niet klaar, want er is nog zoveel te zien bij dit object. We lopen naar buiten en kijken onze ogen uit in de keurig aangelegde tuin. We vinden er een onder architectuur gebouwd tuinhuis, twee prettige terrassen, een (karper)vijver onder het afdak en als we nog wat beter kijken zien we dat de gehele tuin is voorzien van een besproeiingssysteem dat gebruik maakt van opgevangen hemelwater.

BERGING
Naast dit alles is de woning voorzien van een achterom én een ruime oprit. Deze oprit geeft op zijn beurt weer toegang tot niet één, maar twee garages! Beide groot genoeg om er daadwerkelijk de auto in kwijt te kunnen, maar ook beide voorzien van een loopdeur om bijvoorbeeld snel even de fietsen te stallen.

VERLIEFD
Al met al een plaatje van een woning, op een prachtige locatie in een rustige woonwijk vlak bij de uitvalwegen A4/A58 naar Rotterdam, Breda, Goes en Antwerpen. Op loopafstand van scholen en supermarkt(en) en op 10 minuten fietsen van het geliefde stadscentrum van Bergen op Zoom.

BIJZONDERHEDEN
- Levensloopbestendig door gelijkvloerse bad- en slaapkamer
- Voorzien van maar liefst twee garages
- Ruim hoekperceel (493m²) met achterom

WONINGRUIL
Bent u eigenaar van een appartement in de Gemeente Bergen op Zoom en benieuwd naar de mogelijkheid tot woningruil? Neemt u dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 425.000,-
TypeWoning


Eigenschappen
Woning: Eengezinswoning
Bouwjaar1996
Woon opp107 m2
Perceelopp.493 m2
Inhoud425,00
Meer informatie
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn