Bouwtechnische keuring

bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring (ook wel bouwkundige keuring genoemd) geeft je meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken van een woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring).

Jouw Makelaar werkt hiervoor samen met Homekeur B.V. Dit is dé specialist voor bouwtechnische keuringen. Met een netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs ben jij als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur.

Homekeur B.V. werkt landelijk, of je nu een woning gekeurd wilt hebben in Maastricht, Bergen op Zoom, Terneuzen, Groningen, Alkmaar of waar dan ook in Nederland, ze zijn je graag van dienst!

kosten bouwtechnische keuring

De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van de grootte van jouw (nieuwe) woning. Voor woningen tot 1000 m3 inhoud voert Homekeur B.V. al voor €389,00 inclusief btw een uitgebreide bouwtechnische keuring uit. Klik op “Lees meer” onderaan deze pagina voor meer informatie over deze dienstverlening.

Wij helpen je graag verder en kunnen indien gewenst direct een bouwkundige keuring inplannen!

Scroll naar boven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media