Over ons

Wie is jouw makelaar?

Jouw Makelaar: persoonlijk en dynamisch

Sinds 2016 is Jouw Makelaar een niet meer weg te denken speler in de woningmarkt van Bergen op Zoom. Jouw Makelaar is persoonlijk betrokken, dynamisch en trost lid van VBO Makelaar, dé branchevereniging van makelaars en taxateurs. 

Jouw Makelaar biedt je duidelijke en moderne oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze, met Jouw Makelaar!

Jouw Makelaar: Kevin

Mijn naam is Kevin en ik ben oprichter van Jouw Makelaar. Als gecertificeerd makelaar & register taxateur sta ik voor je klaar bij allerhande vastgoed vragen! 

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Eerlijk en tactvol
  • 24/7 mentaliteit
  • Oog voor detail
Kevin

Jouw Makelaar: VBO Makelaar

Jouw Makelaar is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar/taxateur in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. We beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar/taxateur jou van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

Jij mag ervan uitgaan dat Jouw Makelaar deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heb jij onverhoopt toch een klacht? Dan kun je terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in jouw belang.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media

Scroll naar top