Energielabel

ENERGIELABEL

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig jouw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren.

Een energielabel is verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. Vanaf 1 januari 2021 wordt het energielabel bepaald op basis van NTA 8800. Dit energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van jouw huis. Daarnaast geeft het energielabel inzicht in verbeter maatregelen die kunnen bijdragen aan de energiezuinigheid en het comfort van jouw woning.

Jouw Makelaar werkt samen met Homekeur B.V. Met een landelijk netwerk van ruim 300 inspecteurs voeren zij dagelijks honderden energielabel inspecties uit door heel Nederland. Hun inspecteurs zijn allemaal gediplomeerd en staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole. De opnames en labels worden uitgevoerd volgens de nieuwste normen, richtlijnen, werkwijzen en voorschriften van overheden. Elke opname wordt uiteraard afgemeld en automatisch geregistreerd bij de instanties, zoals kadaster en overheden.

KOSTEN ENERGIELABEL

Voor het opstellen van een energielabel komt een inspecteur ter plaatse. Daarvoor wordt met jou een afspraak gemaakt door de afdeling planning van Homekeur B.V. Voor de inspectie en opname van alle gegevens wordt één uur ingepland, afhankelijk van de grootte van de woning is soms iets meer of minder tijd nodig. Er volgt geen verrekening bij een meer of mindere tijdsbesteding. Voor de opname van een energielabel bij jouw op locatie voor woningen tot 500m3 inhoud betaal je bij Homekeur slechts €349,- inclusief btw!

Wij helpen u graag verder en kunnen indien gewenst direct een afspraak inplannen!|

Scroll naar boven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media