Makelaar bergen op zoom

De makelaar in Bergen op Zoom die sneller en voordeliger is

Wanneer u op bezoek bent bij een gecertificeerd makelaar in Bergen op Zoom heeft u ongetwijfeld een plan. Een nieuw huis, een nieuwe woonplaats, een frisse toekomst. U wilt aan die nieuwe toekomst gaan beginnen. Daarom wilt u de oude woning zo snel mogelijk verkopen. Wanneer uw woning verkocht gaat worden wilt u niet te lang in de wachtkamer van een makelaar in Bergen op Zoom zitten. Jouw Makelaar is een VBO gecertificeerd makelaar die direct voor u aan de slag gaat. Hoe sneller u tevreden bent, hoe beter!

Dynamisch en voordelig

Van alle makelaars in Bergen op Zoom is Jouw Makelaar de meest dynamische en vlotte VBO gecertificeerd makelaar. Wij hebben begrip voor uw persoonlijke situatie. Die betrokkenheid tonen wij u graag door niet te treuzelen. Of u nu op zoek bent naar een koper voor uw woning of juist zelf nieuwsgierig bent naar wat er zoal op de markt is. Dynamiek betekent voor ons dat we snel werk maken van uw nieuwe of oude thuis. Stilzitten komt niet in onze vocabulaire voor. Als moderne makelaar in Bergen op Zoom zijn wij goed op de hoogte van de huizenmarkt in Bergen op Zoom en omstreken. Wij zijn ook actief als makelaar in Roosendaal, Halsteren of Ossendrecht. Neem alvast een kijkje in ons aanbod of neem contact met ons op voor meer mogelijkheden. Met onze expertise en ervaring staan wij u bij in de zoektocht naar een nieuw thuis.

Lage kosten, hoge prijs

Jouw Makelaar brengt de juiste mensen in contact met de juiste woning. Heeft u veel tijd, geld en liefde in uw woning gestoken, dan wilt u het ook voor een eerlijke prijs verkopen. Wij zetten ons in om een hoge prijs te ontvangen voor de plek die zo lang uw thuis was. Door onze vlotte werkstijl zijn wij bovendien in staat de kosten laag te houden. Zo heeft u dus dubbel rendement! Geef uw wensen bij ons aan en wij zorgen dat alles in orde komt. Zelfs als u alleen op zoek bent naar een taxateur in Roosendaal, Bergen op Zoom of Ossendrecht.

Makelaar Bergen op zoom
Taxatierapport
 • Al vanaf €385,-
 • --
 • Geaccepteerd door alle banken
 • NWWI gevalideerd
 • Digitaal taxatierapport
 • Spoed taxatie binnen 48 uur
Woningverkoop
 • Courtage van 1%
 • --
 • Vaste lage prijs
 • Moderne aanpak
 • Complete Funda plaatsing
 • Fotoreportage incl. virtual tour

Meer weten?

Wij helpen u graag met een gratis woningwaarderapport. Vervolgens helpen onze ervaren en vriendelijke medewerkers u graag met advies en een taxatie. Heeft u vragen of opmerkingen? Bent u op zoek naar advies of meer informatie? U kunt Jouw Makelaar in Bergen op Zoom bereiken via email, telefoon en Whatsapp. Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder. We staan voor u klaar, bij Jouw Makelaar.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media

Scroll naar boven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media